Synlighetsklær, teknisk, renhold, hjemmebasert, SFO, barnehager, vernesko, hansker – v/Tools

Deltagere:

Eidskog, Grue, Kongsvinger, Nord-Odal, Sør-Odal, Våler, Åsnes, GIR IKS, SOR IKS

Avtaleeier:

RIIK

Oppstartsdato:

23. mai 2023

Utløpsdato:

22. mai 2025

Maks varighet:

22. mai 2025

Leverandør:

Tools AS

Kontaktperson:

Oleng Holtet Myhre

Kontaktperson telefon:

95294600

Gå til Hovedavtale

Nettbutikk

E-handel

Åpne i Mercell

Delavtalen omfatter synlighetsklær, teknisk tøy, vernesko og hansker, og klær til ansatte innenfor renhold, hjemmebaserte tjenester, SFO, barnehager.
I hovedsortimentet inngår blant annet fleecejakke, forkle, snekkerbukse, håndverksbukse, yttertøy, vinterjakke, regnbukse, regnjakke, undertøygenser, collegegenser, skalljakke, skallbukse, sandal, støvlett, støvel, vernetøy, t-skjorter, shorts, lue mv.

Brukere i Kongsvinger kommune:

Varer som omfattes av rammeavtalen er gjort tilgjengelig for bestilling i eHandel , se egen knapp til venstre. I eHandel velger du fanen «Eksterne nettbutikker».
Ved spørsmål om bestillinger i e-Handel ta kontakt med din nærmeste leder eller e-handel systemansvarlig.

Øvrige kunder på avtalen:

Bestillinger kan gjøres i leverandørens nettbutikk, se egen knapp til venstre.
For å opprette bruker i leverandørens nettbutikk, ta kontakt med leverandørens kontaktperson.

Bestillere kan kontakte leverandørenes kontaktpersoner for rådgivning, veiledning og bistand i bestillings- og leveringsprosessen.

Leveringstid for bestillingsvarer: 2 dager.
Bestillingsfrist for levering neste dag (lagerførte varer): kl 12:00.

NB! Avtalen gjelder bekledning med profilert tøy. Hvis Tools ikke har mottatt logo for din kommune vil bestillingen først iverksettes da dette er på plass.

Tilgang til avtaledokumenter og info om taushetsplikt

Avtaledokumenter gjøres tilgjengelig for kunder som deltar på avtalen via Mercell. Medarbeidere som ikke har tilgang via rammeavtaleoversikt eller bruker i Mercell bes ta kontakt med produktansvarlig, innkjøpsansvarlig eller Mercell systemansvarlig i sin virksomhet for tilgang til avtaledokumenter.

Vi gjør oppmerksom på at avtaledokumenter med bilag og vedlegg er unntatt offentlighet iht OFFL § 13.1. Ved begjæring om innsyn skal RIIK involveres i saksbehandlingen.

Melde behov

Har du et behov som ikke dekkes av noen av avtalene du finner her, eller ønsker å melde fra om feil/avvik? Gi oss gjerne beskjed! Dette gjør du enkelt ved å trykke på knappen under og fylle ut et kort skjema.