Dialogkonferanse om massivtreentreprise til prosjektene ny brannstasjon og utvidelse av Langeland skole i Kongsvinger kommune

Kongsvinger kommune har to byggeprosjekter under planlegging hvor bæresystem skal utføres i massivtre; ny brannstasjon og utvidelse av Langeland skole. Kongsvinger kommunale eiendomsenhet (KKEiendom) og Regionalt Innkjøp i Kongsvingerregionen (RIIK) gjennomførte i den anledning felles digital dialogkonferanse med markedet om anskaffelsene av massivtreentreprisene i de to prosjektene. Hensiktene med dialogkonferansen er involvere leverandørmarkedet og innhente innspill for hvordan prosjektene kan anskaffes og gjennomføres på best mulig måte. Dialogkonferansen følger prinsippene til Leverandørutviklingsprogrammet, og etterfølges av at leverandørene kan innspill og 1:1 møter med leverandører. 

Kjersti Granaasen fra Leverandørutviklingsprogrammet snakket under konferansen om mulighetsrommet for og gevinstene ved dialog i anskaffelsesprosesser, og hvordan dette kan bidra til at oppdragsgiver gjør bedre anskaffelser. 

For mer informasjon om dialogkonferansen, se kunngjøring på Doffin.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.